Wedstrijdreglement actie België - Engeland (Steamrollers)

Deze wedstrijd loopt op Facebook, maar Facebook draagt geen enkele verantwoordelijkheid betreffende deze wedstrijd.

De winnaar van deze wedstrijd wint een exemplaar van Steamrollers.

Om geldig deel te nemen moet je een voorspelling doorgeven met op zijn minst de voorspelde eindscore en bij voorkeur ook de minuut van het eerste doelpunt. In het geval er geen enkel doelpunt wordt gescoord zal de minuut van het eerste doelpunt worden aangepast naar de minuut van de eerste gele of rode kaart.

We nemen de wedstrijd op als België - Engeland, dus het aantal doelpunten dat eerst wordt doorgegeven is het aantal doelpunten voor België. Bijvoorbeeld 2-1 betekent dat je voorspelling is 2 doelpunten voor België en 1 doelpunt voor Engeland.

Je geeft je voorspelling door via een reactie op het officiële Facebook bericht dat een oproep doet om je pronostiek door te geven voor de aftrap van de wedstrijd. Pronostieken die binnenkomen na de aftrap komen niet meer in aanmerking voor de overwinning.

Na afloop van de wedstrijd bepalen we de winnaar. Om te kunnen winnen moet je de juiste uitslag hebben voorspeld. Van alle deelnemers die de juiste uitslag hebben voorspeld controleren we wie het dichtst bij de voorspelling van de minuut van het eerste doelpunt zat. Als hier meerdere kandidaten een even goede voorspelling gedaan hebben zullen we nog een extra schiftingsvraag voorzien voor deze spelers betreffende een andere wedstrijd van het WK. Wie daar het best op scoort, wint het spel.

Belangrijk om de minuut te bepalen: als er bijvoorbeeld gescoord wordt na 14 minuten en 12 seconden is dit de vijftiende minuut. Als er gescoord wordt in de extra tijd van de eerste helft, blijft dit minuut 45. Als er gescoord wordt in de extra tijd van de tweede helft nemen we de effectieve minuut (dit kan dus ook bijvoorbeeld minuut 92 zijn).

De prijs kan opgehaald worden in onze winkel, toegevoegd worden aan een bestelling of verzonden worden naar een afhaalpunt van Spelshop of Bpost.

Slechts 1 deelname per persoon

Indien niemand de juiste score kan voorspellen, verloten we het spel onder alle deelnemers aan onze wedstrijd op een volledig willekeurige manier.